Опис
Протеїнова суміш для випікання кексів та булочок – SoloSvit
Склад:
Протеїн сироватковий 80%, вівсяні висівки, натуральний підсолоджувач SoloSvit, псиліум,трозпушувач тіста, ванілін.
Протеїнова суміш без цукру для приготування солодких кексів, булочок та іншої випічки.
Не містить борошна та цукру, для солодощі у складі є натуральний підсолоджувач «SoloSvit», завдяки чому можна вживати готову випічку діабетикам і не боятися про підвищення цукру в крові.
Готувати випічку з сумішшю для випікання «Солосвіт» всього 5 хвилин:
До суміші для випічки додати потрібно тільки яйця та йогурт або кефір.
Переваги безвуглеводної суміші для кексів та булочок ТМ SoloSvit:
• Органічний натуральний продукт;
• Відсутній глютен;
• Містить багато протеїну;
• Випічка низькокалорійна;
• Відсутність ГМО, цукру , борошна;
• Без барвників, консервантів;
• Підходить діабетикам, дітям;
• Зроблено в Україні.
Умови зберігання:
Зберігати у сухому та прохолодному місці, захищеному від сонячних променів.
Термін зберігання – 24 місяці від дати виготовлення.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість окремих компонентів, захворювання підшлункової залози.
Склад:
Сироватковий протеїн 80%, вівсяні висівки, натуральний підсолоджувач СолоСвіт, псиліум, розпушувач тіста, ванілін.
Харчова та енергетична цінність на 100 г:
Білки – 53,6 г
Жири – 0,6 г
Вуглеводи – 4.7 г
239 калорій
Без ГМО, без глютену, без цукру, без борошна.
Рецепт протеїнових кексів із суміші SoloSvit:
100 г. суміші для випічки “Солосвіт”;
2 великі яйця;
Горіхи, цукати, родзинки, курагу – за смаком.
У глибоку ємність розбийте 2 великі курячі яйця і додайте йогурт.
Вінчиком розмішайте до однорідної маси.
Додайте суху суміш для випікання «SoloSvit» і перемішуйте отриману масу протягом декількох хвилин до рівномірної консистенції. Викладіть суміш у форми для випікання.
Випікайте при температурі духовки 180-200 градусів протягом 18-22 хвилин.
За бажанням додайте горіхи, цукати, родзинки, курагу.
Зі 100 г суміші виходить 6-8 великих кексів.
Смачного!
Відгуків немає, поки що.