Суміш для випікання кексів та булочок без цукру 250 г

229.00 

  • Призначення – готова суміш для випікання кексів, булочок
  • Вуглеводи – 4,7г на 100г. суміші
  • Вага – 250г.
  • Цукрозамінник – ерітрол
  • Виробник – Solosvit Україна 

1 в наявності

Опис

Протеїнова суміш для випікання кексів та булочок – SoloSvit

Склад:

Протеїн сироватковий 80%, вівсяні висівки, натуральний підсолоджувач SoloSvit, псиліум,трозпушувач тіста, ванілін.

 

Протеїнова суміш без цукру для приготування солодких кексів, булочок та іншої випічки.

Не містить борошна та цукру, для солодощі у складі є натуральний підсолоджувач «SoloSvit», завдяки чому можна вживати готову випічку діабетикам і не боятися про підвищення цукру в крові.

Готувати випічку з сумішшю для випікання «Солосвіт» всього 5 хвилин:

До суміші для випічки додати потрібно тільки яйця та йогурт або кефір.

Переваги безвуглеводної суміші для кексів та булочок ТМ SoloSvit:

• Органічний натуральний продукт;
• Відсутній глютен;
• Містить багато протеїну;
• Випічка низькокалорійна;
• Відсутність ГМО, цукру , борошна;
• Без барвників, консервантів;
• Підходить діабетикам, дітям;
• Зроблено в Україні.

Умови зберігання:

Зберігати у сухому та прохолодному місці, захищеному від сонячних променів.

Термін зберігання – 24 місяці від дати виготовлення.

Протипоказання: індивідуальна непереносимість окремих компонентів, захворювання підшлункової залози.

Склад:

Сироватковий протеїн 80%, вівсяні висівки, натуральний підсолоджувач СолоСвіт, псиліум, розпушувач тіста, ванілін.

Харчова та енергетична цінність на 100 г:
Білки – 53,6 г
Жири – 0,6 г
Вуглеводи – 4.7 г
239 калорій

Без ГМО, без глютену, без цукру, без борошна.

Рецепт протеїнових кексів із суміші SoloSvit:

100 г. суміші для випічки “Солосвіт”;

2 великі яйця;

Горіхи, цукати, родзинки, курагу – за смаком.

 

У глибоку ємність розбийте 2 великі курячі яйця і додайте йогурт.
Вінчиком розмішайте до однорідної маси.
Додайте суху суміш для випікання «SoloSvit» і перемішуйте отриману масу протягом декількох хвилин до рівномірної консистенції. Викладіть суміш у форми для випікання.
Випікайте при температурі духовки 180-200 градусів протягом 18-22 хвилин.
За бажанням додайте горіхи, цукати, родзинки, курагу.
Зі 100 г суміші виходить 6-8 великих кексів.

Смачного!

Відгуків немає, поки що.

Відображати лише відгуки на Українська (0)

Будьте першим, хто залишив відгук “Суміш для випікання кексів та булочок без цукру 250 г”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *