Печиво GULLON ZERO Digestive Choco без цукру

100.00 

  • Вага – 270г.
  • Вуглеводи – 65г. у 100г. продукту (без урахування поліолів)
  • Виробник – “Gullon S.A.” Іспанія

11 в наявності

Опис

Печиво GULLON ZERO Digestive Choco без цукру вкрите молочним шоколадом з одного боку – хрумке печиво з цільнозернового пшеничного борошна

Хрумке печиво з цільнозернового пшеничного борошна. Покрито шоколадом із однієї із сторін, що надає ніжності і вишуканості смаку.

Склад:

Борошно пшеничне, темний шоколад без цукру (какао терте, підсолоджувач (мальтит), олія какао, зневоднений молочний жир (молоко), емульгатор (лецитин соняшнику)), підсолоджувач (мальтит), олія рослинна (олія соняшникова високоолеїнова), пшеничні відруби , розпушувачі (карбонат натрію, карбонат амонію), сіль, ароматизатор. Може містити сліди соєвих бобів та горіхів.

Виготовляється це смачне та ароматне печиво торговою маркою Galletas Gullón. Компанія є одним із найбільших постачальників печива не тільки в Іспанії, а й у всій Європі. Заснований бренд у 1892 році Мануелем Гуллоном. Асортимент продукції торгової марки представлений класичним печивом, що не містить глютена, лактози, печивом без горіхів, яєць та/або сої, продукцією для дітей та іншими видами.

 

Відгуків немає, поки що.

Відображати лише відгуки на Українська (0)

Будьте першим, хто залишив відгук “Печиво GULLON ZERO Digestive Choco без цукру”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *